Δωρεάν παράδοση από το 40,00 €

Προστασία Οθόνης Κινητών

( αριθμός προϊόντων: 27 )

Αναρωτιέστε πώς να προστατέψετε την οθόνη του Samsung Galaxy S24 Ultra 5G; Φροντίστε να προστατέψετε την οθόνη του επιλέγοντας σκληρυμένο γυαλί για το Galaxy S24 Ultra. Με την τοποθέτηση προστατευτικού γυαλιού ή μεμβράνης, μειώνετε τον κίνδυνο μηχανικής βλάβης της οθόνης σας. Είναι μια μικρή δαπάνη και η προστασία του τηλεφώνου σας S24 Ultra θα αυξηθεί σημαντικά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα all4mobi.gr προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για την προστασία όχι μόνο της οθόνης του Samsung Galaxy S24 Ultra, αλλά και της κάμερας του smartphone. Ελέγξτε το μόνοι σας!

Έχετε αγοράσει ένα Galaxy S24 Ultra και ψάχνετε για προστασία οθόνης; Δεν θα μπορούσατε να έχετε έρθει σε καλύτερο μέρος. Επιλέξτε από τη σειρά μας για το Samsung Galaxy S24 Ultra 5G. Αγοράστε ένα γυαλί ή μια προστατευτική μεμβράνη για την οθόνη σας και δώστε της σχεδόν πλήρη προστασία από ζημιές. Μην αφήσετε την οθόνη σας, η οποία είναι μακράν το πιο βασικό μέρος του smartphone σας, να υποστεί ζημιά. Επιλέγοντας ένα γυαλί ή μια μεμβράνη από το κατάστημα all4mobi.gr μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν αγοράζετε μόνο ένα τεχνικά καλό προϊόν, αλλά και σε καλή τιμή, ώστε να απολαμβάνετε την ηρεμία σας για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Εμφάνιση μόνο Εμφάνιση μόνο
ΧρώμαΧρώμα
+ Επεκτείνετε το- Απόκρυψη
ΜάρκαΜάρκα
Τύπος προϊόντοςΤύπος προϊόντος

Έχετε αγοράσει ένα Galaxy S24 Ultra και ψάχνετε για προστασία οθόνης;
Δεν θα μπορούσατε να έρθετε σε καλύτερο μέρος. Επιλέξτε από τη σειρά μας για το Samsung Galaxy S24 Ultra 5G. Αγοράστε γυαλί ή προστατευτική μεμβράνη για την οθόνη σας και δώστε της σχεδόν πλήρη προστασία από ζημιές. Μην αφήσετε την οθόνη σας, η οποία είναι μακράν το πιο βασικό μέρος του smartphone σας, να υποστεί ζημιά. Επιλέγοντας ένα γυαλί ή μια μεμβράνη από το κατάστημα XGSM.co.uk, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν αγοράζετε μόνο ένα τεχνικά καλό προϊόν, αλλά και σε καλή τιμή, ώστε να απολαμβάνετε την ηρεμία σας για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Ανθεκτικό και πλήρως συμβατό γυαλί για το Samsung Galaxy S24 Ultra 5G

Η οθόνη είναι ένα από τα πιο σημαντικά αλλά και πιο ευαίσθητα μέρη ενός smartphone. Σε τι θα ήταν καλό ένα smartphone αν δεν υπήρχε η οθόνη. Οι άνθρωποι χωρίζονται σε δύο ομάδες. Αυτούς που δεν θέλουν να έχουν ούτε μια γρατζουνιά στην οθόνη του Samsung Galaxy S24 Ultra για να μπορούν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους σειρές και βίντεο στην καλύτερη δυνατή ποιότητα και αυτούς που θέλουν να ζουν τη ζωή στα όρια, να νιώθουν την αδρεναλίνη και τη συγκίνηση χωρίς να επωφελούνται από οποιαδήποτε προστασία της οθόνης. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι το να διασφαλίσουμε ότι η οθόνη μας βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση είναι εξαιρετικά σημαντικό και αν κάποιος θέλει να νιώσει τη συγκίνηση της χρήσης ενός smartphone, μπορεί να παρακολουθήσει βίντεο αναρρίχησης σε ψηλά αντικείμενα χωρίς προστασία ή κάποια ταινία τρόμου. Αν δεν έχετε αγοράσει ακόμα τη Samsung σας, τότε μπορεί να σας έρθει στο μυαλό το ερώτημα αν το Galaxy S24 Ultra διαθέτει προεγκατεστημένη μεμβράνη στην οθόνη. Λοιπόν, η Samsung δεν έχει τοποθετήσει μεμβράνη στην οθόνη του S24 Ultra 5G, οπότε αν πρόκειται να αγοράσετε ένα, τότε σας συνιστούμε από καρδιάς να περιηγηθείτε στη γκάμα των γυαλιών και των προστατευτικών μεμβρανών μας στο κατάστημα XGSM.

Είναι καλύτερα να αγοράσετε γυαλί ή μεμβράνη για το Galaxy S24 Ultra; Ή μήπως γυαλί UV;

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι διαθέτουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα γυαλιών και μεμβρανών για το Samsung S24 Ultra. Πώς δεν χάνεστε μέσα σε αυτό και πώς ξέρετε ποια λύση είναι για εσάς; Βιάζομαι ήδη να σας εξηγήσω.
Προστατευτική μεμβράνη για Samsung Galaxy S24 Ultra - Αυτή είναι η λεπτότερη λύση που δημιουργήθηκε για όσους θέλουν να προστατεύσουν την οθόνη χωρίς να αυξήσουν το πάχος της. Το κύριο πλεονέκτημα μιας προστατευτικής μεμβράνης για ένα smartphone είναι ότι δεν θα σπάσει όταν πέσει και επομένως θα διαρκέσει περισσότερο. Ωστόσο, προστατεύει την οθόνη από γρατσουνιές και όχι από ζημιές.

Μεμβράνη υδρογέλης για το Galaxy S24 Ultra - Πρόκειται για μια ελαφρώς παχύτερη σχεδίαση από την προστατευτική μεμβράνη. Διακρίνεται από το γεγονός ότι διαθέτει μια επίστρωση που κάνει την κύλιση με το δάχτυλο στην οθόνη πιο ευχάριστη και ότι οι μικρές γρατζουνιές απορροφώνται μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.

Σκληρυμένο γυαλί για S24 Ultra - Αν θέλετε ολοκληρωμένη προστασία για την οθόνη σας, το σκληρυμένο γυαλί είναι η καλύτερη επιλογή. Το σκληρυμένο γυαλί έχει σκληρότητα 9H στην κλίμακα Mohs, πράγμα που σημαίνει ότι απορροφά πολύ καλά τις κρούσεις, προστατεύοντας την οθόνη από θρυμματισμό. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το tempered glass είναι άφθαρτο. Σε περίπτωση πτώσης, είναι πιθανό το γυαλί να σπάσει, αλλά η οθόνη σας θα παραμείνει άθικτη. Προσφέρουμε επίσης γυαλί για το S24 Ultra με πλαίσιο που διευκολύνει την ομοιόμορφη τοποθέτηση του γυαλιού. Ωστόσο, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την τοποθέτηση των γυαλιών μας. Οποιοδήποτε από αυτά μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα στην άνεση του σπιτιού σας χωρίς φυσαλίδες αέρα, και αν υπάρχουν, μπορείτε εύκολα να τις απωθήσετε.

Μετριασμένο γυαλί UV για Samsung S24 Ultra 5G - Αυτό είναι ένα γυαλί που έχει διαφορετική τοποθέτηση από όλα τα άλλα. Για να το τοποθετήσετε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε κόλλα UV και μια λάμπα UV. Αυτή η λύση συναντάται συχνότερα σε smartphones με κυρτή οθόνη, αλλά αυτό δεν είναι ο κανόνας. Αυτά τα γυαλιά ξεχωρίζουν για την καλύτερη πρόσφυση στην οθόνη, μειώνοντας τις πιθανότητες να ξεκολλήσουν κατά λάθος σε μια τσέπη ή τσάντα.

Γυαλί κάμερας για το Galaxy S24 Ultra - Πρόκειται για σκληρυμένα γυαλιά που προστατεύουν τους φακούς του S24 Ultra από θραύσματα και γρατζουνιές. Χάρη στο πλαίσιο τοποθέτησης, η επικόλληση των γυαλιών είναι απίστευτα εύκολη και γρήγορη, καθώς είναι τοποθετημένα στον εφαρμοστή ώστε να μπορείτε να τα κολλήσετε όλα μαζί.

FAQ - Συχνές ερωτήσεις

#1 Είναι επαρκές το σκληρό γυαλί σκληρότητας 9H για το S24 Ultra;
Ναι. Το σκληρυμένο γυαλί θα προστατεύσει πλήρως την οθόνη σε περίπτωση πτώσης, ώστε να μην ραγίσει η οθόνη μας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το προστατευτικό γυαλί θα είναι ολόκληρο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σπάσει, αλλά θα κάνει τη δουλειά του.

#2 Είναι το tempered glass κατάλληλο για το Samsung Galaxy S24 5G;
Ναι. Το γυαλί μας έχει δημιουργηθεί για να ταιριάζει απόλυτα στις διαστάσεις του τηλεφώνου σας. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όταν αγοράζετε τα αξεσουάρ smartphone σας από το XGSM.co.uk θα είναι συμβατά με το Samsung Galaxy S24 Ultra.

#3 Ποιο είναι το πιο εύκολο γυαλί για να τοποθετηθεί στην οθόνη του Galaxy S24 Ultra;
Τα πιο εύκολα γυαλιά που προσαρμόζονται στην οθόνη του Galaxy S24 Ultra είναι αυτά που διαθέτουν πλαίσιο τοποθέτησης στη συσκευασία. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα εξής: ERBORD Easy App, Spigen EZ FIT και ESR Protector Set. Όλα συνοδεύονται από ένα πλαίσιο - εφαρμοστή που κάνει την εφαρμογή του γυαλιού πιο εύκολη από ποτέ.

#4 Είναι όλα τα γυαλιά και οι μεμβράνες συμβατά με τον αναγνώστη δακτύλων του S24 Ultra;
Προς το παρόν, δοκιμάζουμε τα γυαλιά μας για τη συμβατότητα με τον βιομετρικό αναγνώστη στο τηλέφωνο S24 Ultra. Ωστόσο, σας συνιστούμε να προσθέσετε εκ νέου τη σάρωση δακτύλου μετά την εγκατάσταση του γυαλιού και να αυξήσετε την ευαισθησία της οθόνης.

#5 Αξίζει να τοποθετήσετε γυαλί στους φακούς του Galaxy S24 Ultra;
Αναμφίβολα, η Samsung δημιούργησε το S24 Ultra με γνώμονα τη φωτογραφία. Επομένως, αξίζει να προστατευτείτε από πιθανή ζημιά στους φακούς. Είναι μια πολύ μικρή δαπάνη και θα μας γλιτώσει από την ανάγκη αντικατάστασης των φακών σε ένα κέντρο σέρβις.

#6 Αξίζει να αγοράσετε γυαλί προστασίας προσωπικών δεδομένων για το Samsung Galaxy S24 Ultra;
Υπάρχουν προφανή πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για την επικόλληση γυαλιού κατά της κατασκοπείας στην οθόνη του S24 Ultra. Θέλετε να μάθετε περισσότερα - διαβάστε τη σύνοψη των χαρακτηριστικών του γυαλιού κατά της κατασκοπείας σε αυτό το άρθρο.

IdoSell Trusted Reviews
4.34 / 5.00 678 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-05-19
Είναι τέλειο
2024-05-13
ΑΨΟΓΗ ΣΥΣΚΕΥΣΙΑ -ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ-Σ ΥΝΕΠΕΙΑ
pixel