Δωρεάν παράδοση από το 40,00 €

Αξίζει να αγοράσετε ένα τζάμι προστασίας προσωπικών δεδομένων για το Samsung Galaxy S24 Ultra;

2024-02-16

Παρατήρησα για πρώτη φορά το γυαλί απορρήτου σε ένα iPhone 3GS σε έναν διάδρομο σχολείου με έναν φίλο. Ήταν πριν από αιώνες, αλλά ακόμη και τότε η ιδιωτικότητα της οθόνης του τηλεφώνου ήταν σημαντική για ορισμένους οπαδούς της τεχνολογίας. Εκείνη την εποχή ήταν μια ακριβή περιέργεια, σήμερα είναι διαθέσιμη σε όλους και για κάποιους δεν μπορούν να φανταστούν να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους χωρίς γυαλί προστασίας της ιδιωτικής ζωής.
Το γυαλί προστασίας της ιδιωτικής ζωής για το S24 Ultra εκτιμάται από ανθρώπους για τους οποίους η ιδιωτική ζωή είναι σημαντική, έτσι ώστε οι περίεργοι γείτονες στο λεωφορείο να μην βλέπουν τίποτα στο τηλέφωνο, επειδή με το γυαλί τοποθετημένο, η οθόνη δεν μπορεί να φανεί από το πλάι. Το γυαλί σκουραίνει αισθητά την οθόνη, αλλά ακόμα όχι εντελώς, αλλά σκουραίνει την οθόνη αρκετά ώστε κάποιος από το πλάι να μην μπορεί να διαβάσει τις πληροφορίες στο τηλέφωνο.
Ωστόσο, το γυαλί κατά της κατασκοπείας για το S24 Ultra έχει κάποια μειονεκτήματα. Δυστυχώς, το δακτυλικό αποτύπωμα δεν λειτουργεί και η αναγνώριση προσώπου είναι δυνατή αν το γυαλί έχει μια εγκοπή για την μπροστινή κάμερα. Ένα τέτοιο γυαλί είναι το γυαλί ιδιωτικοποίησης για το S24 Ultra από την ERBORD. Το γυαλί έχει ένα μικρό άνοιγμα για την μπροστινή κάμερα, πράγμα που σημαίνει ότι οι (selfi) φωτογραφίες δεν θα βγαίνουν σκοτεινές.
Αν ψάχνετε για ένα κάλυμμα που ιδιωτικοποιεί, τότε θα πρέπει να αποδεχτείτε το πρόβλημα με την ανάγνωση δακτυλικών αποτυπωμάτων. Για το λόγο αυτό, με το anti-spy glass συνιστούμε την απενεργοποίηση της δυνατότητας ξεκλειδώματος της οθόνης με δακτυλικό αποτύπωμα ή τη χρήση εναλλακτικών μεθόδων, όπως κωδικός πρόσβασης ή μοτίβο.
Η γωνία ορατότητας στο γυαλί κατά της ιδιωτικοποίησης ποικίλλει και η "ιδιωτικοποίηση" λειτουργεί ισχυρότερα σε μια οθόνη με μέγιστη εξασθένιση.

Γενικά, μετά την εφαρμογή του γυαλιού προστασίας από την κατασκοπεία στο S24 Ultra από μια συγκεκριμένη γωνία, δεν μπορείτε να δείτε τίποτα στην οθόνη, κάτι που είναι μερικές φορές ενοχλητικό όταν θέλετε απλώς να ρίξετε μια γρήγορη ματιά στην ώρα και δεν μπορείτε να δείτε τίποτα στην οθόνη (αλλά αυτή είναι η δουλειά του γυαλιού προστασίας από την κατασκοπεία :). Όταν κάποιος κοιτάζει από το πλάι, έχει την αίσθηση ότι το άτομο που χρησιμοποιεί το τηλέφωνο κοιτάζει την οθόνη εκτός. Και αυτό είναι το ζητούμενο.

Συνοπτικές πληροφορίες σχετικά με το antispy γυαλί για το S24 Ultra:

Πλεονεκτήματα
+ προστασία της ιδιωτικής ζωής
+ ασφάλεια δεδομένων
+ συσκότιση οθόνης (για όσους δεν τους αρέσουν οι φωτεινές οθόνες)
+ άψογη ευαισθησία οθόνης

Μειονεκτήματα
- πρόβλημα με την ανάγνωση δακτυλικών αποτυπωμάτων
- Σβήσιμο οθόνης (για όσους τους αρέσει η φωτεινότερη οθόνη)
- ανάγκη ξεκλειδώματος με εναλλακτικές μεθόδους

Το γυαλί ιδιωτικοποίησης είναι δύσκολο να συγκριθεί με το συνηθισμένο διαφανές γυαλί οθόνης, καθώς πρόκειται για προϊόντα με τελείως διαφορετικές ιδιότητες, οπότε η επιλογή του αν θα αγοράσετε γυαλί κατά της κατασκοπείας ή συνηθισμένο γυαλί εξαρτάται από τον καθένα σας ξεχωριστά. Όποιο γυαλί κι αν επιλέξετε για το Galaxy S24 Ultra σας, θα τα βρείτε όλα στο all4mobi.gr

Συνιστώμενη

IdoSell Trusted Reviews
4.34 / 5.00 703 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-05-29
Εξαιρετική η αγορά μου. Γρήγορη και με πολύ καλή συσκευασία.
2024-05-17
Εξαιρετικό προϊόν! Άριστη προσαρμογή, άριστη εφαρμογή, άριστη εμφάνιση και εξαιρετική τιμή!
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel