Δωρεάν παράδοση από το 40,00 €

Καταγγελίες

- Εάν, κατά τη χρήση, αποδειχθεί ότι το προϊόν έχει υποστεί ζημιά, έχει σπάσει ή είναι ελαττωματικό, υπόκειται σε καταγγελία.
- Όλα τα προϊόντα που πουλάμε καλύπτονται από την εγγύηση και έχετε το πλήρες δικαίωμα να αντικαταστήσετε ελαττωματικά προϊόντα με νέα ή να λάβετε επιστροφή χρημάτων.
- Η περίοδος εγγύησης δεν πρέπει να συγχέεται με τη διάρκεια ζωής του προϊόντος, δηλαδή το χρονικό διάστημα που μπορούν να αντέξουν τα αγαθά (με σωστή χρήση, συμπεριλαμβανομένης της φροντίδας και ανάλογα με τις συνθήκες και την ένταση της χρήσης).
- Η ρύπανση και οι ζημιές που προκαλούνται από μηχανική βλάβη ή πτώση δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
- Δεν δεχόμαστε δέματα που μας αποστέλλονται με αντικαταβολή!

Διαδικασία

Βρείτε την παραγγελία με το προϊόν που θέλετε να διεκδικήσετε, κάντε κλικ στο + Επιλέξτε και στη συνέχεια συμπληρώστε τη φόρμα διεκδίκησης. Εντός 24-48 ωρών τις εργάσιμες ημέρες, ο υπάλληλός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ενημερώσει για τα επόμενα βήματα που απαιτούνται για τη διαδικασία της καταγγελίας.
 Εάν διαπιστώσετε ότι πρέπει να μας στείλετε το προϊόν για να διεκπεραιώσετε τη διαδικασία, ασφαλίστε προσεκτικά και στείλτε τα προϊόντα μαζί με το έντυπο διεκδίκησης που παραλάβατε από τον υπάλληλό μας στη διεύθυνση του καταστήματος.

Paxy - All4Mobi
26 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 150 (ΣΦΑΓΕΊΟ)
54627 ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ

Θα λάβετε απάντηση το πολύ εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων - συνήθως εντός 2-5 εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση που ένας πελάτης του καταστήματος θέλει να διαφωνήσει με την εταιρεία μας σε σχέση με το χειρισμό ενός παραπόνου σχετικά με τα εμπορεύματα, έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει μεθόδους εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών. Τυχόν διαφορές που προκύπτουν από τη σύμβαση πώλησης μπορούν να επιλυθούν με διαμεσολάβηση από τους διαμεσολαβητές του Κέντρου Διαμεσολάβησης του Διαιτητικού Δικαστηρίου του Πολωνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στη Βαρσοβία, σύμφωνα με τους κανόνες του εν λόγω Δικαστηρίου που ισχύουν κατά την ημέρα υποβολής της αίτησης διαμεσολάβησης.

IdoSell Trusted Reviews
4.34 / 5.00 691 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-05-19
Είναι τέλειο
2024-05-16
Τεκεια
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel