Δωρεάν παράδοση από το 40,00 €

Θήκες Κινητών

( αριθμός προϊόντων: 104 )

Κατά τη δημιουργία του Realme 12 Pro / 12 Pro Plus, η Realme παρέμεινε στο μοναδικό σχεδιασμό του προκατόχου της, αλλά αυτή τη φορά δημιούργησε ένα όμορφο ναυτικό μπλε και χρυσό χρώμα, ενώ η εμφάνιση της κάμερας σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον Olivier Savéo, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη βοήθεια στο σχεδιασμό των περιβλημάτων ρολογιών όπως η Rolex και η Breitling. Η χρήση οικολογικού δέρματος στο πίσω μέρος του smartphone είναι αναμφισβήτητα μια επιτυχία. Ένας τόσο πρωτότυπος σχεδιασμός αξίζει να προστατευτεί με μια θήκη για το Realme 12 Pro / 12 Pro+. Για να προστατέψετε όχι μόνο τον όμορφο σχεδιασμό αλλά και την οθόνη και την κάμερα καλά, σας συνιστούμε να περιηγηθείτε στη γκάμα των αξεσουάρ για το Realme 12 Pro / Pro Plus στο All4Mobi.gr

Εμφάνιση μόνο Εμφάνιση μόνο
ΧρώμαΧρώμα
+ Επεκτείνετε το- Απόκρυψη
ΜάρκαΜάρκα
Τύπος υπόθεσηςΤύπος υπόθεσης
ΥλικόΥλικό
+ Επεκτείνετε το- Απόκρυψη

Στη γκάμα μας θα βρείτε πολλούς διαφορετικούς τύπους θήκης για το Realme 12 Pro / 12 Pro+. Οπότε ποια θα πρέπει να επιλέξετε για να καλύψετε τις απαιτήσεις σας; Η επιλογή μιας καλής θήκης μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, θα είστε σίγουρα σε θέση να πάρετε μια απόφαση.

Αν θέλετε να προστατεύσετε το smartphone σας, αλλά δεν θέλετε να κρύψετε την εκπληκτική του εμφάνιση, σας προτείνουμε τις διαφανείς θήκες για το Realme 12 Pro / 12 Pro+. Είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας σιλικόνη και στη γκάμα μας θα τις βρείτε σε βασικές λεπτές παραλλαγές και σε πιο προστατευτικές παραλλαγές για το τηλέφωνο σε περίπτωση πτώσης χάρη στην τεχνολογία ενισχυμένων γωνιών. Διαθέτουν επίσης υπερυψωμένες άκρες γύρω από την κάμερα και την οθόνη, έτσι ώστε, για παράδειγμα, στο γραφείο ή στο σπίτι, όταν τοποθετείτε το τηλέφωνό σας σε ένα επίπεδο γραφείο, οι φακοί να μην ακουμπούν στο έδαφος και επομένως να μην γρατζουνίζονται.

Για όσους θέλουν να προστατεύσουν το smartphone τους αλλά και να του δώσουν μια πιο επαγγελματική εμφάνιση, προτείνουμε τις θήκες πορτοφολιού με πτερύγιο για Realme 12 Pro / Pro+. Αυτές οι θήκες διαθέτουν χώρους για κάρτες ή άλλα μικρά έγγραφα και ο σχεδιασμός τους επιτρέπει την οριζόντια τοποθέτηση του smartphone για να συμμετέχετε άνετα σε βιντεοδιασκέψεις ή να παρακολουθείτε βίντεο στο Netflix, το YouTube ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία.

Οι θήκες θωράκισης για το Realme 12 Pro / 12 Pro+ είναι μερικές από τις καλύτερα προστατευτικές θήκες που θα βρείτε στη γκάμα μας. Είναι φτιαγμένες για όσους εργάζονται σε συνθήκες όπου ένα smartphone έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να πέσει από μεγάλο ύψος. Αποτελούν επίσης μια καλή επιλογή για όσους δανείζουν το τηλέφωνό τους στα παιδιά τους ή απλά φοβούνται μήπως το καταστρέψουν. Με αυτά τα καλύμματα, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε γι' αυτό, αλλά αν η θήκη δεν έχει ενσωματωμένο πλαίσιο προστασίας της οθόνης, σας συνιστούμε να αγοράσετε ένα γυαλί από τη σειρά μας, το οποίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ 

Για όσους θέλουν να εγγράφουν βίντεο κάτω από το νερό, να χρησιμοποιούν το τηλέφωνο στην πισίνα ή τη θάλασσα, συνιστούμε τις αδιάβροχες θήκες μας για το Realme 12 Pro / Pro Plus. Έχουν πιστοποίηση IP68, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τίποτα δεν θα πάθει το τηλέφωνό σας και οι εγγραφές και οι φωτογραφίες που θα τραβήξετε θα αποτελέσουν ένα εκπληκτικό ενθύμιο.

Αν θέλετε να προστατεύσετε την οθόνη και το πίσω μέρος του τηλεφώνου σας, αλλά δεν θέλετε να κρύψετε το σχεδιασμό του, σας προτείνουμε τη μαγνητική θήκη από γυαλί για το Realme 12 Pro / 12 Pro+. Είναι κατασκευασμένη από σκληρυμένο γυαλί τόσο στο πίσω μέρος όσο και στις πλευρές της οθόνης και τα πλαίσια είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο σε διάφορα χρώματα. Πρόκειται για μία από τις θήκες μας με τις περισσότερες πωλήσεις για το προηγούμενο μοντέλο Realme.

FAQ - Συχνές ερωτήσεις

#1 Τι είδους παιδική θήκη για το Realme 12 Pro / 12 Pro+ πρέπει να επιλέξω;

Η καλύτερη επιλογή εδώ θα ήταν μια θωρακισμένη θήκη. Με τις πτώσεις σε μια τέτοια θήκη, το τηλέφωνο Realme 12 Pro / Pro Plus θα είναι ασφαλές και καλά προστατευμένο. Ωστόσο, θυμηθείτε να αγοράσετε επιπλέον γυαλί προστασίας οθόνης Realme 12 Pro / 12 Pro+ για αυτό.

#2 Θα ταιριάζει το σκληρυμένο γυαλί με τη θήκη μου Realme 12 Pro / Pro Plus;

Τα περισσότερα από τα γυαλιά μας για το Realme 12 Pro / 12 Pro+ έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με όλα τα πίσω καλύμματα. Ωστόσο, αν αποφασίσετε να αγοράσετε γυαλί με μαύρα πλαίσια, σας συνιστούμε να ελέγξετε τις διαστάσεις του συμπαγούς γυαλιού για το Realme 12 Pro / Pro Plus και να τις συγκρίνετε με τις μέγιστες διαστάσεις γυαλιού που θα ταιριάζουν στη θήκη που έχετε επιλέξει - κάθε θήκη της σειράς μας έχει αναγραφεί αυτή η τιμή.

#3 Χρειάζεται να αγοράσω θήκη για το Realme 12 Pro / 12 Pro Plus 5G;

Κατά την αγορά θήκης για το Realme 12 Pro / Pro Plus μπορεί να περάσει από το μυαλό σας αν χρειάζεστε καθόλου θήκη, αν η πλάτη είναι κατασκευασμένη από δέρμα και όχι από γυαλί. Η χρήση οικολογικού δέρματος, αν και εξαλείφει το πρόβλημα του θρυμματισμού της πλάτης, θα φθαρεί, όπως κάθε υλικό, με την πάροδο του χρόνου. Για να διατηρήσετε τη μοναδική εμφάνιση του Realme 12 Pro / 12 Pro+ 5G και για να διασφαλίσετε ότι θα είναι ασφαλές όταν πέφτει, σας συνιστούμε να αγοράσετε καλύμματα από τη γκάμα μας στο All4Mobi.gr Δεν θα χρειάζεται να αγχώνεστε για τυχαίες ζημιές και το τηλέφωνό σας θα διαρκέσει περισσότερο.

#4 Είναι οι θήκες για το Realme 12 Pro / Pro+ πρωτότυπες;

Η Realme δεν έχει κατασκευάσει θήκη για αυτό το τηλέφωνο, αλλά όλες οι θήκες μας είναι υψηλής ποιότητας και από επαληθευμένους κατασκευαστές. Δεν θα βρείτε σε εμάς καμία απομίμηση.

#5 Είναι το Realme 12 Pro αδιάβροχο;

Το Realme 12 Pro είναι πιστοποιημένο κατά IP65, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιείτε στη βροχή χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Αξίζει να επισημάνουμε ότι το Realme 12 Pro/12 Pro+ 5G μπορεί να βυθιστεί κατά λάθος στο νερό για έως και 30 λεπτά, αλλά δυστυχώς οι κατασκευαστές smartphone δεν παρέχουν αποδοχή εγγύησης αν το smartphone υποστεί ζημιά κατά την επαφή με το νερό. Ως εκ τούτου, για υποβρύχια χρήση, συνιστούμε μια αδιάβροχη θήκη σχεδιασμένη για καταδύσεις.

IdoSell Trusted Reviews
4.34 / 5.00 678 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-05-04
Ολα οπως ακριβως τα περίμενα
2024-05-03
Αμεσότητα, σοβαρότητα, επαγγελματισμός!! Μπράβο σας! Ας συνεχίσετε έτσι!!!
pixel