Δωρεάν παράδοση από το 40,00 €

Galaxy A12 / M12 / A12 2021

( αριθμός προϊόντων: 36 )

Τα μοντέλα Samsung Galaxy A12, Galaxy M12 και Galaxy A12 2021 είναι τα ίδια και όλες οι θήκες αυτής της κατηγορίας θα ταιριάζουν σε κάθε ένα από αυτά τα μοντέλα.

Επιλέξτε μια μοντέρνα, καλά προσαρμοσμένη θήκη Samsung Galaxy A12 / M12 / A12 2021 και προστατέψτε το τηλέφωνό σας από τον κίνδυνο γρήγορης βλάβης. Κατασκευασμένα από υλικά ευχάριστα στην αφή, τα καλύμματα που προστατεύουν τη θήκη και μερικές φορές και την οθόνη του τηλεφώνου ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο αντιαισθητικών γρατζουνιών, κάθε είδους βρωμιάς και, χάρη στις ιδιότητες απορρόφησης, και πιο σοβαρών δυσλειτουργιών.

Λειτουργικά προστατευτικά αξεσουάρ για Samsung Galaxy A12 / M12 / A12 2021 σε εξαιρετικές τιμές!

Αγοράστε μια κομψή θήκη τηλεφώνου και γυαλί ή εύκαμπτη μεμβράνη για την προστασία της οθόνης αφής. Αυτού του είδους τα αξεσουάρ είναι ο ευκολότερος τρόπος για να προστατεύσετε το τηλέφωνό σας, να αλλάξετε την εμφάνισή του και να βελτιώσετε την ευκολία της καθημερινής χρήσης. Η αντιολισθητική επιφάνεια των θήκες σιλικόνης Samsung Galaxy A12 παρέχει πιο ασφαλές κράτημα, ενώ οι δακτύλιοι που χρησιμοποιούνται σε πολλά μοντέλα καλυμμάτων επιτρέπουν την ασφαλή χρήση του τηλεφώνου με το ένα χέρι. Θα βρείτε πολλές πολύχρωμες θήκες στο κατάστημα Xgsm.co.uk. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε θήκη που παρουσιάζεται για το Galaxy A12 / M12 / A12 2021 είναι κατασκευασμένη από υλικά που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά, ευχάριστα στην αφή και ταυτόχρονα σχετικά ελαφριά. Ως αποτέλεσμα, μια τέτοια πρόσθετη θήκη για το τηλέφωνο δεν παρεμβαίνει στην καθημερινή του χρήση.

Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή κομψών θήκες που είναι αφιερωμένες στους χρήστες τηλεφώνων Samsung και επιλέξτε μία από αυτές. Προσφέρουμε τις καλύτερες, αξιοπρεπώς κατασκευασμένες και ταυτόχρονα προσιτές θήκες Samsung Galaxy A12 / M12 / A12 2021. Αυτές οι κομψές θήκες είναι διαθέσιμες σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων. Χάρη στην εκτεταμένη γκάμα μας, ο καθένας μπορεί να βρει μια θήκη που ταιριάζει στις ανάγκες και τα αισθητικά του γούστα. Απολαύστε τις αγορές σας!

Εμφάνιση μόνο Εμφάνιση μόνο
ΧρώμαΧρώμα
+ Επεκτείνετε το- Απόκρυψη
ΜάρκαΜάρκα
Τύπος προϊόντοςΤύπος προϊόντος
Τύπος υπόθεσηςΤύπος υπόθεσης
ΥλικόΥλικό
IdoSell Trusted Reviews
4.34 / 5.00 678 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-05-16
Πολύ καλή εξυπηρέτηση!!!!!
2024-05-15
Τέλειες
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel