Δωρεάν παράδοση από το 40,00 €

Σχετικά με την All4mobi

Η All4mobi διαθέτει 18 χρόνια εμπειρίας στην πώληση αξεσουάρ. Δημιουργήσαμε το μεγαλύτερο κατάστημα αξεσουάρ τηλεφώνων στην Πολωνία και τώρα είμαστε παρόντες και σε πολλές άλλες χώρες.
- Δημοκρατία της Τσεχίας all4mobi.cz,
- Σλοβακία all4mobi.sk,
- Ρουμανία all4mobi.ro,
- Ουγγαρία all4mobi.hu,
- Βουλγαρία all4mobi.bg,
- Ελλάδα all4mobi.gr.

Σύντομα θα ανοίξουμε και άλλα καταστήματα σε άλλες χώρες με στόχο να είμαστε σύντομα παρόντες σε όλη την Ευρώπη. Επεκτεινόμαστε συνεχώς και θέλουμε όλοι να βρίσκουν τα κατάλληλα αξεσουάρ για το smartphone, το tablet ή το smartwatch τους στο all4mobi. Το πλεονέκτημά μας είναι η μεγάλη γκάμα από μοναδικές μάρκες, η άμεση παράδοση και οι επιστροφές χωρίς προβλήματα. Αν δεν θέλετε να πληρώσετε για την παράδοση, είναι δυνατή η δωρεάν παράδοση ήδη από 50€. Η ποικιλία επιλογών παράδοσης και οι ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής θα σας κάνουν να αγαπήσετε τις αγορές σας στο All4mobi.

Σχετικά με την All4mobi

Πουλάμε αξεσουάρ από το 2005. Αρχικά πουλούσαμε αξεσουάρ για PDA και μετά την κυκλοφορία του iPhone και του Galaxy Omnia, με την έλευση της εποχής των smartphones, επικεντρωθήκαμε στη δημιουργία της καλύτερης σειράς αξεσουάρ για κινητά τηλέφωνα στην Ευρώπη. Με την άφιξη του iPad, άλλων ταμπλετών και smartwatches, αρχίσαμε να δημιουργούμε μια εξίσου ευρεία γκάμα για αυτές τις συσκευές και τώρα μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι η All4mobi είναι η πιο ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ. Θα βρείτε κορυφαίες μάρκες, πρωτότυπα προϊόντα καθώς και μοναδικά αγαθά που θα προστατεύσουν και θα ομορφύνουν τέλεια το smartphone σας.

Είμαστε ο αποκλειστικός ευρωπαϊκός διανομέας εμπορικών σημάτων όπως η Dexnor, η Suritch ή η ERBORD.

Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε ηλεκτρονικά καταστήματα στην Πολωνία, την Ελλάδα, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία. Προσφέρουμε γρήγορη αποστολή με παράδοση εντός 24h-72h.

Η ομάδα της All4mobi χωρίζεται σε διάφορα τμήματα. Γνωρίστε εν συντομία το καθένα από αυτά:

Τμήμα αγορών

Είναι αυτοί που εξασφαλίζουν τις συνεχείς παραδόσεις από τους συνεργάτες και τους διανομείς μας, ώστε τα προϊόντα να είναι συνεχώς διαθέσιμα προς πώληση. Μόλις κάτι δεν υπάρχει σε απόθεμα, αντιδρούν γρήγορα και φροντίζουν ώστε τα περισσότερα από τα αγαθά στην ιστοσελίδα να είναι έτοιμα για γρήγορη αποστολή. Δεν φοβούνται τις παραδόσεις 2 τόνων σε 150 δέματα, επειδή γνωρίζουν ότι δεκάδες χιλιάδες πελάτες βασίζονται σε αυτούς κάθε μήνα.

Φωτογραφικό στούντιο

Οι φωτογράφοι μας δείχνουν σε πραγματικές φωτογραφίες πώς είναι τα προϊόντα της γκάμας μας. Προσπαθούν να δείχνουν τα είδη όπως είναι, ώστε κάθε πελάτης μας να γνωρίζει τι αγοράζει και να είναι ικανοποιημένος με τις αγορές του. Επιπλέον, είναι υπεύθυνοι για τα βίντεο στο youtube και τις αναρτήσεις στο Instagram.

Αποθήκη

Σκληρή σωματική εργασία, αλλά πρέπει να γίνεται έτσι ώστε κάθε προϊόν να βρίσκει τη θέση του στα ράφια και να μπορεί να βρεθεί γρήγορα, ώστε να διασφαλίζεται η άμεση αποστολή των πελατών. Βεβαιώνονται ότι το απόθεμα είναι τακτοποιημένο και σε τάξη, ώστε να μην υπάρχουν λάθη ή κατεστραμμένα προϊόντα.

Αποστολή

Η μεγαλύτερη ομάδα ανθρώπων, η οποία συσκευάζει περισσότερες από 50000 παραγγελίες κάθε μήνα. Εργάζονται από το πρωί έως το βράδυ, χωριζόμενοι σε βάρδιες, για να διασφαλίσουν ότι όλα τα δέματα αποστέλλονται εντός της δηλωμένης προθεσμίας και ότι τα δέματα φτάνουν στους πελάτες μας με ασφάλεια.

Εξυπηρέτηση πελατών

Αυτοί είναι οι άνθρωποι με τους οποίους εσείς, ως πελάτες μας, έρχεστε σε επαφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου. Είναι φιλικοί και πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν και να λύσουν το πρόβλημά σας. Μπορείτε να βασίζεστε σε αυτούς σε κάθε περίπτωση. Έχουν δει και ακούσει πολλά, οπότε καμία ασυνήθιστη κατάσταση δεν θα τους εκπλήξει.

Διαχειριστές προϊόντων

Πάντα γεμάτοι ιδέες και αναζητούν νέα προϊόντα. Είναι σε επιφυλακή για καινοτομίες και επεκτείνουν προσεκτικά την γκάμα ώστε να συμπεριλάβουν προϊόντα που επιθυμούν οι πελάτες μας. Χάρη στην καινοτόμο σκέψη τους και το θάρρος τους να εισάγουν προϊόντα που οι άλλοι δεν έχουν στην προσφορά τους, είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα μας και η προσφορά μας είναι πλήρης και μοναδική.

Τμήμα επιστροφών και παραπόνων

Ενεργούν γρήγορα και άψογα για να διασφαλίσουν ότι, σε περίπτωση επιστροφής ή καταγγελίας, οι πελάτες θα λάβουν τα χρήματά τους πίσω το συντομότερο δυνατό. Διεκπεραιώνουν τις επιστροφές εγκαίρως, επειδή σέβονται το χρόνο και τα χρήματα των πελατών μας.

Ειδικές εργασίες

Ένα μικρό αλλά ακμάζον τμήμα που βελτιώνει συνεχώς το σύστημά μας και κάνει τη ζωή των άλλων τμημάτων ευκολότερη. Απαιτούνται δεξιότητες πληροφορικής και μαγικές ικανότητες για να είστε σε αυτό το τμήμα.

IdoSell Trusted Reviews
4.34 / 5.00 688 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-05-16
Πολύ καλή εξυπηρέτηση!!!!!
2024-05-05
Μια χαρα
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel