Δωρεάν παράδοση από το 40,00 €

Προστασία Οθόνης Κινητών

( αριθμός προϊόντων: 3 )

Η οθόνη του smartphone σας είναι το πιο σημαντικό και πιο ευάλωτο στοιχείο του. Μην αφήσετε την οθόνη σας να γρατσουνιστεί ή, ακόμα χειρότερα, να σπάσει. Προστατέψτε την με σκληρυμένο γυαλί ή προστατευτική μεμβράνη.

Η γκάμα μας περιλαμβάνει επίσης γυαλί προστασίας της κάμερας, το οποίο προστατεύει τους φακούς από τυχαίες ζημιές, ώστε να διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα των φωτογραφιών.

Δείτε τη σειρά μας και δώστε στο Realme 12+ σας την καλύτερη προστασία!

Εμφάνιση μόνο Εμφάνιση μόνο
ΧρώμαΧρώμα
Τύπος προϊόντοςΤύπος προϊόντος

FAQ - Συχνές ερωτήσεις

1 - Μπορεί να σπάσει το σκληρυμένο γυαλί για το Realme 12+ Plus;

Ναι, το μετριασμένο γυαλί δεν είναι άφθαρτο. Παρόλο που προστατεύει την οθόνη από ζημιές κατά τη διάρκεια μιας πτώσης, μπορεί να υποστεί και το ίδιο ζημιά. Σε μια τέτοια περίπτωση, είναι σημαντικό η οθόνη να παραμείνει άθικτη.

2. Επηρεάζει το σκληρυμένο γυαλί την απόδοση της οθόνης του Realme 12+ ;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι ξεκάθαρη, καθώς υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές γυαλιού με σκλήρυνση στην αγορά. Το σημαντικό σημείο είναι ότι οι οθόνες των τηλεφώνων μπορεί να έχουν διαφορετικές ευαισθησίες αφής, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την απόκριση της οθόνης. Επιπλέον, τα γυαλιά διαφέρουν ως προς την ποιότητα του ελαιοφοβικού στρώματος, το οποίο, μεταξύ άλλων, επηρεάζει την ολίσθηση του δακτύλου στο σκληρυμένο γυαλί.

Τι πρέπει να κάνετε αν το γυαλί επηρεάζει αρνητικά τη χρήση της οθόνης αφής στο Realme 12+ σας;

Μην πανικοβάλλεστε και μην ξηλώνετε αμέσως το γυαλί που έχει εφαρμοστεί ;)

Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας Realme 12+, ενεργοποιήστε την επιλογή "Αύξηση της ευαισθησίας αφής".

Αν η ευαισθησία της οθόνης εξακολουθεί να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, ελέγξτε αν το γυαλί για το Realme 12+ έχει τοποθετηθεί ομοιόμορφα, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την ευαισθησία του.

3. Θα χωρέσει το γυαλί στη θήκη για το Realme 12+ Plus ;

Τα περισσότερα από τα γυαλιά που προσφέρουμε για το Realme 12+ είναι συμβατά με όλες τις θήκες για το πίσω μέρος του smartphone.

Ωστόσο, στην περίπτωση των γυαλιών με μαύρα πλαίσια που καλύπτουν ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης, συνιστάται να ελέγξετε τις διαστάσεις του γυαλιού πριν από την αγορά της θήκης και να τις συγκρίνετε με τις μέγιστες διαστάσεις του γυαλιού που θα ταιριάζει στη θήκη που επιλέξατε. Πληροφορίες σχετικά με τις μέγιστες διαστάσεις του γυαλιού που είναι συμβατό με μια συγκεκριμένη θήκη μπορείτε να βρείτε στην περιγραφή του προϊόντος στο κατάστημά μας All4Mobi.gr

IdoSell Trusted Reviews
4.39 / 5.00 1026 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-10-17
Άψογο προιον
2024-10-08
είμαι πολύ ευχαριστημένη και με την εξυπηρέτηση της εταιρείας και με αυτό που παράγγειλα.
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel