Δωρεάν παράδοση από το 40,00 €

Προστασία Οθόνης Κινητών

( αριθμός προϊόντων: 4 )

Έχετε αγοράσει ή σκοπεύετε να αγοράσετε ένα smartphone Realme 12 Pro / 12 Pro+ Plus και ψάχνετε για γυαλί ή μεμβράνη για την οθόνη; Τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Η οθόνη του smartphone σας είναι το πιο σημαντικό και ένα από τα πιο ευαίσθητα μέρη του τηλεφώνου σας. Μην αφήσετε την οθόνη σας να γρατζουνιστεί ή, ακόμα χειρότερα, να σπάσει. Διαθέτουμε επίσης γυαλί για την κάμερα, ώστε να μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες πλήρους ποιότητας χωρίς να ανησυχείτε μήπως κατά λάθος καταστρέψετε τους φακούς. Ρίξτε μια ματιά στη γκάμα μας και δώστε στο Realme 12 Pro / 12 Pro+ σας την προστασία που χρειάζεται.

Εμφάνιση μόνο Εμφάνιση μόνο
ΧρώμαΧρώμα
Τύπος προϊόντοςΤύπος προϊόντος

FAQ - Συχνές ερωτήσεις

#1 Μπορεί να σπάσει το σκληρυμένο γυαλί για το Realme 12 Pro / 12 Pro+;

Ναι. Το Tempered Glass δεν είναι άφθαρτο, αλλά προστατεύει την οθόνη από ζημιές κατά τη διάρκεια μιας πτώσης. Έτσι, το γυαλί μπορεί να υποστεί ζημιά, αλλά η οθόνη θα πρέπει να είναι άθικτη.

#2 Ποιο σκληρυμένο γυαλί για το Realme 12 Pro / 12 Pro+ Plus;

Αν θέλετε να προστατεύσετε την οθόνη σας από ζημιές, το tempered glass με σκληρότητα 9H θα λειτουργήσει καλύτερα. Αλλά, αν θέλετε να προστατέψετε την οθόνη του Realme 12 Pro / 12 Pro+ από γρατσουνιές χωρίς να αυξήσετε πολύ το πάχος της, σας συνιστούμε να αγοράσετε μια μεμβράνη υδρογέλης που απορροφά επιπλέον τις μικρότερες γρατσουνιές πάνω της. Μπορείτε να προμηθευτείτε όλα αυτά τα προϊόντα και πολλά άλλα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα All4Mobi.gr

#3 Θα χωρέσει το γυαλί στη θήκη Realme 12 Pro / Pro+ Plus;

Τα περισσότερα από τα γυαλιά μας για το Realme 12 Pro / 12 Pro+ έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι συμβατά με όλες τις πίσω θήκες smartphone. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα γυαλί με μαύρα πλαίσια για ολόκληρη την περιοχή της οθόνης του Realme 12 Pro / Pro+ Plus, σας συνιστούμε να ελέγξετε τις διαστάσεις του γυαλιού, ώστε να μπορείτε να τις συγκρίνετε με τις μέγιστες διαστάσεις του γυαλιού που θα ταιριάζει με τη θήκη που έχετε επιλέξει. Κάθε θήκη Realme 12 Pro / 12 Pro+ της σειράς All4Mobi διαθέτει αυτές τις πληροφορίες.

IdoSell Trusted Reviews
4.34 / 5.00 678 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-05-19
Είναι τέλειο
2024-05-17
Εξαιρετικό προϊόν! Άριστη προσαρμογή, άριστη εφαρμογή, άριστη εμφάνιση και εξαιρετική τιμή!
pixel