Δωρεάν παράδοση από το 40,00 €

Προστασία Οθόνης Κινητών

( αριθμός προϊόντων: 5 )

Η οθόνη του smartphone σας είναι το πιο σημαντικό και πιο ευάλωτο στοιχείο του. Μην αφήσετε την οθόνη σας να γρατσουνιστεί ή, ακόμα χειρότερα, να σπάσει. Προστατέψτε την με σκληρυμένο γυαλί ή προστατευτική μεμβράνη.
Προσφέρουμε επίσης γυαλί κάμερας για την προστασία των φακών από τυχαίες ζημιές και τη διασφάλιση υψηλής ποιότητας φωτογραφιών.
Ελέγξτε τη γκάμα μας και δώστε στο Realme 12 σας την καλύτερη προστασία!

Εμφάνιση μόνο Εμφάνιση μόνο
ΧρώμαΧρώμα
Τύπος προϊόντοςΤύπος προϊόντος

FAQ - Συχνές ερωτήσεις
#1 Μπορεί να σπάσει το σκληρυμένο γυαλί για το Realme 12;

Ναι, τα tempered γυαλιά δεν είναι άφθαρτα. Προστατεύουν την οθόνη από ζημιές κατά τη διάρκεια μιας πτώσης, αλλά μπορούν και τα ίδια να καταστραφούν. Σε μια τέτοια περίπτωση, η οθόνη θα πρέπει να παραμείνει άθικτη.

#2 Επηρεάζει το σκληρυμένο γυαλί την απόδοση της οθόνης του Realme 12;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι ξεκάθαρη, καθώς υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές γυαλιού με σκλήρυνση στην αγορά. Το πρώτο πράγμα που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι οι οθόνες των τηλεφώνων έχουν διαφορετικές ευαισθησίες αφής, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν λίγο χειρότερη αντίδραση της οθόνης. Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η ποιότητα του ελαιοφοβικού στρώματος διαφέρει, το οποίο, μεταξύ άλλων, εξασφαλίζει την καλή ολίσθηση του σκληρυμένου γυαλιού.
Τι να κάνετε αν το γυαλί έχει επηρεάσει τη χρήση της οθόνης αφής του Realme 12;
- Πρώτα απ' όλα, μην πανικοβάλλεστε και μην ξηλώνετε αμέσως το γυαλί ;)
- Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου Realme 12, ενεργοποιήστε την επιλογή "Αύξηση της ευαισθησίας αφής".
- Αν η ευαισθησία της οθόνης εξακολουθεί να μην σας ικανοποιεί, ελέγξτε αν το γυαλί για το Realme 12 έχει τοποθετηθεί ομοιόμορφα, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την ευαισθησία του.

#3 Θα χωρέσει το γυαλί στη θήκη Realme 12;

Τα περισσότερα από τα γυαλιά που προσφέρουμε για το Realme 12 είναι συμβατά με όλες τις πίσω θήκες smartphone.
Ωστόσο, για τα γυαλιά με μαύρα πλαίσια που καλύπτουν ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης, συνιστάται να ελέγξετε τις διαστάσεις του γυαλιού πριν από την αγορά της θήκης και να τις συγκρίνετε με τις μέγιστες διαστάσεις του γυαλιού που θα ταιριάζει στη θήκη που έχετε επιλέξει. Πληροφορίες σχετικά με τις μέγιστες διαστάσεις του γυαλιού που είναι συμβατές με μια συγκεκριμένη θήκη μπορείτε να βρείτε στην περιγραφή του προϊόντος στο κατάστημά μας All4Mobi.gr

IdoSell Trusted Reviews
4.39 / 5.00 1026 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-10-17
Άψογο προιον
2024-10-10
Η πιο τέλεια θήκη που έχω αγοράσει ποτέ!!κρίμα που δεν την είχα ανακαλύψει νωρίτερα
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel